понеділок, 26 грудня 2011 05:15

Електронна сигарета димить як справжня

— Курив 12 років. Що тільки не пробував, щоб відмовитися від сигарет. І нікотинові пластирі купляв, і Аллена Карра читав. Нічого не допомагало. А тут за порадою купив електронну сигарету. Заплатив 340 гривень. Із додаткових витрат тільки картриджі, — каже львів'янин 38-річний Маркіян Зорик. Два місяці користується такою сигаретою.

— У електронній сигареті є тільки чистий нікотин без інших шкідливих домішок. Він розріджений, одного такого картриджа вистачає на 100-200 затяжок. Виходить майже вдвічі економніше за звичайні сигарети, та і здоров'я не гроблю.

Каже, повністю відмовився від тютюнових сигарет.

— Навіть не тягне. Узагалі маю надію кинути курити, — говорить Маркіян Михайлович. — Уже перейшов на заправку з низькою кількістю нікотину. За допомогою картриджів її можна регулювати, щоразу зменшувати і зрештою перейти на безнікотинові. Електронна сигарета має вигляд справжньої і димиться так само. Жінка рада, бо від мене нарешті не тхне тютюновим димом. Ніякого пожовтіння зубів і пальців. Бережу довкілля від недопалків.

Електронна сигарета нагадує інгалятор за своїм принципом. Складається з картриджа, акумулятора, розпилювача. У картриджах міститься пропіленгліколь, гліцерин, ароматизатори і нікотин. Кобальтова спіраль нагріває і випаровує рідину з картриджа. За своєю консистенцією ця пара схожа на звичайний сигаретний дим. За вмістом нікотину картриджі є різні. Можуть бути як міцними так і зовсім безнікотиновими. Бувають і ароматизовані.

Ціна електронних сигарет у сертифікованих магазинах від 292 до 919 грн. Змінний картридж коштує 7 грн.

Електронні сигарети— це хороший вихід для тих, хто хоче продовжувати палити, але без шкоди для свого здоров'я та навколишніх. Також це чудовий варіант для тих, хто хоче позбутися шкідливої звички. Детальніша інформація за тел. 0(97) 726 07 22 та на сайті www.eko-smoke.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Електронна сигарета димить як справжня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути