четвер, 06 серпня 2009 18:17

Електричний стовп упав на іномарку

Автор: фото: Анатолій НИКИФОРЯК
  Працівники ”Чернівціобленерго” піднімають стовп, який упав на БМВ на перехресті вулиць Заводська та Моріса Тореза у Чернівцях
Працівники ”Чернівціобленерго” піднімають стовп, який упав на БМВ на перехресті вулиць Заводська та Моріса Тореза у Чернівцях

Чернівчанин Богдан Дем"яненко, 27 років, їхав у четвер своїм БМВ спальним мікрорайоном Садгора. На перехресті вулиць Заводська та Моріса Тореза на капот і лобове скло авто впала електроопора.

Богдан у автівці був сам:

— Переді мною їхала невеличка вантажівка з будкою. Раптом чую тріскіт. І тут бац! На мою машину стовп упав. Прямо перед моїм обличчям! Я навіть не зрозумів відразу, що сталося. Якби на долю секунди швидше їхав, не знаю, чи живий би лишився.

— Тут вини нашого водія нема. Машина в ямку в"їхала, будку нахилило. Вона і зачепила стовп, — розповідає Олег, експедитор із фірми "Рома", яка розвозить продукти по крамницях і супермаркетах, має свої гуртівні. — Буда ціла, а стовп, певне, гнилий давно був. Наш водій кваліфікований, ніколи не вживає алкоголь.

Збитки Дем"яненка склали приблизно 16 тис. грн.

— Машину не страхував, маю лише "цивілку", — каже Богдан. — Ось крутяться тут страховики, руками розмахують, мовляв, що ми тут зарадимо.

— Справу передали у Строжинецький районний суд, бо водій вантажівки живе в цьому районі. Тому, ймовірно, він найперший претендент на "винного", — говорить у вівторок заступник начальника міського управління Державтоінспекції Віталій Кіскін. — Стовп же то стояв і, може, простояв би іще 20 років. Вантажівка їхала не по тротуару, по проїжджій частині, але, певне, були неправильні маневри.

Правоохоронці припускають, відшкодовувати збитки буде або водій вантажівки, або фірма "Рома", де він працював.

Зараз ви читаєте новину «Електричний стовп упав на іномарку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути