четвер, 12 липня 2007 07:00

Донька президента відпочиває з пластунами

Молодша донька президента України Софія Ющенко, 8 років, десять днів відпочиватиме у пластовому таборі в оздоровчому комплексі "Лімниця" в селі Вістова Калуського району Івано-Франківської області.

— Софійка вже у таборі. Як і всі діти, вона знайомиться з історією "Пласту", з правилами поводження на природі, учиться надавати першу медичну допомогу та готувати їжу на вогнищі, — розповідає 25-річний Ігор Шевчук, директор дитячо-юнацького центру "Пласт" в Івано-Франківську. — Для дітей передбачено різноманітні грально-спортивні заняття, вікторини з історії України.

Про вихованку Софію Ющенко організатори розповідають неохоче.

— Ми не маємо права поширювати будь-яку інформацію без дозволу Секретаріату президента, — каже Ігор Шевчук. — Тут ужиті всі заходи безпеки.

У таборі зараз перебувають 160 дітей двох вікових груп. Старші живуть у наметовому містечку біля оздоровчого комплексу, молодші — у корпусі. За дітьми дивляться 40 вихователів.

Зараз ви читаєте новину «Донька президента відпочиває з пластунами ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути