Ексклюзиви
четвер, 17 грудня 2009 18:31

Чи встигне Львів підготуватися до Євро-2012?

Юрій Гудима, 48 років, голова фракції БЮТ у Львівській міськраді:

Інакше бути не може. У першу чергу проблемним є стадіон. Час загубили, коли шукали інвесторів. Був оголошений конкурс, були кілька потенційних інвесторів. Та врешті-решт не порозумілися з міським головою. І в результаті довелося будувати за свої гроші.


Петро Писарчук, 54 роки, народний депутат від Партії регіонів:

Як будемо так трудитися, як це робили досі, то точно не встигнемо. Держава взялася допомагати Львову звести арену. Але ж держбюджет пустий! Із потрібних 300 мільйонів гривень, здається, є тільки 50. Та й місто вже винне 600 мільйонів гривень. Важко буде все вчасно довести до пуття. І це все задля двох футбольних матчів, на які в кращому випадку потраплять 15–20 тисяч львів"ян. Інші ж 700 тисяч все одно дивитимуться футбол по телевізору.


Петро Адамик, 40 років, депутат міської ради, підприємець:

У нас уже є досвід організації масового заходу. Це приїзд Папи Римського Івана Павла Другого. Готелі у нас є, можливо, якість у них ще не висока. Але це поки що. Та й більшість уболівальників ж не будуть жити у п"тизіркових готельних номерах за 400 євро. Їжа в закладах харчування у нас найкраща в Європі та й ще за смішну як для іноземця ціну. Паркінги встигнемо звести. У Німеччині чимало стоянок узагалі були без асфальтного покриття.

Зараз ви читаєте новину «Чи встигне Львів підготуватися до Євро-2012?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути