четвер, 20 грудня 2007 07:13

Чернівці залишилися без світла через собаку

Жителі вулиць Буковинської та Канюка у центрі Чернівців на минулих вихідних залишилися без світла: електромонтери не могли підійти до трансформаторної підстанції через злого собаку в приватній крамниці.

У суботу близько восьмої вечора через пошкодження 10-кіловатної кабельної лінії зникло світло у будинках восьми вулиць у центрі Чернівців.

— Ремонтники оперативно усунули пошкодження, але кілька годин не могли замінити перегорілий запобіжник на трансформаторній підстанції по вулиці Буковинській, — розповідає головний інженер міських електромереж Юрій Качинський, 57 років. — Прохід до цього приміщення утруднений — через двері приватного магазину. До того ж власник крамниці залишив усередині собаку. Тому ремонтники чекали, поки пса заберуть. У місті є кілька підстанцій з ускладненим доступом. Скільки ми не скаржилися правоохоронцям — ніякої реакції.

— Світло на двох вулицях увімкнули о п"ятій ранку — холодильник аж тоді запрацював, — згадує Людмила Проценко, мешканка будинку N10 по вул. Канюка. — Свічок увечері не палила, світила ліхтариком із радіоприймача. Єдина незручність — телевізор не працював.

Зараз ви читаєте новину «Чернівці залишилися без світла через собаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути