Ексклюзиви
четвер, 10 березня 2011 18:31

Бланки в Держкомземі видають із лютого

"Три роки тому ми купили хату в Олеську. Будинок приватизували, а 10 соток біля неї  досі не можемо оформити. Чотири місяці ходжу в районне управління Деркомзему по витяг із Поземельної книги. Довідку про кадастровий номер, сервітути і оцінку землі мені дали ще 8 листопада минулого року. А витяг, казали, дадуть пізніше, бо нема бланків. Нібито їх завозять дуже мало — по 10 штук зі Львова. Щоразу їздити до Буська не маю можливості, бо працюю. А прийомні дні там тільки у вівторок і четвер. Просила вже відкласти для мене один бланк. Але коли знову приїжджала в те управління, чула відмову. Наприкінці тижня планую ще раз поїхати. Сподіваюся, буде результат".

Жителька селища Олесько Буського району Іванна Королишин, 49 років.

Відповідає заступник начальника головного управління Держкомзему у Львівській області Ростислав Тхір, 45 років.

— Мені відомо про такі проблеми в районах. Але в січні вони були по всій Україні. Справа в тому, що з Нового року реєстрація державних актів, земельних договорів перейшла з Центру державного земельного кадастру до управління Держкомзему. І доки тривала ця процедура, була проблема з бланками і в районних, і в обласних центрах. Але з лютого ними забезпечені всі райцентри Львівщини, є проблема хіба в Пустомитівському районі. Якщо в районному управлінні Держкомзему не вистачає бланків, необхідно замовити в обласному центрі, їх одразу підвезуть.

Зараз ви читаєте новину «Бланки в Держкомземі видають із лютого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути