пʼятниця, 14 вересня 2012 16:11

Дівчатка - моделі впевненіше почуваються у колективі

Вінничанка 27-річна Олеся Войтко привела 6-річну доньку Мирославу в модельне агнество.

"Хочу, щоб вона не сутулилась і гарно ходила. Була впевнена всобі. Вміла за собою доглядати, - каже жінка. - Виросла вишуканою дівчиною."

До модельного агенства приймають із 5 років усіх бажаючих.

Автор: Фото: Вікторія Марценюк
 

" Коли дітки приходять перший раз, то опускають очки, зажимаються, бояться виступати на публіку", - каже директор вінницького модельного агенства "Грейс" Катерина Просянікова, 27 років.

Навчання триває 3 місяці. Вартість 500 гривень на місяць. Заняття проходять два рази на тиждень.

"Дітей вчать модельній майстерності - гарно ходити, позувати перед камерою. Також правилам етикету, гарним манерам. На уроках макіяжу вчать майстерності нанесення денного, вечірнього, подіумного макіяжу для себе та щоб когось вміли нафарбувати. Вчимо позувати перед фотокамерою, щоб дитина себе вільно почувала, вміла стати в різних позах, бо ми ж протягом життя часто фотографуємось, це треба вміти робити гарно. "

Після закінчення школи моделей учні можуть працювати професійно.

"Діток моделями беруть за дитячу щирість, миле личко, артистизм. Дівчатка з 14 років вже проходять більш серйозний відбір. Має бути зріст від 170 см, натуральне довге волося, чиста шкіра. Тільки худенької статури і з родзинкою у зовнішності, якийсь цікавій типаж обличчя. Хлопці починають працювати моделями із 18-20 років. Беруть із зростом від 185 см мускулистих із спортивною фігурою. Але в кожного замовника свої вимоги, бо він бачить обличчя свого бренду от саме так."

Автор: Фото: Вікторія Марценюк
 

У школі моделей навчаються в основному дівчатка.

"Хлопчики рідко приходять, у мене цього року на 30 учнів лише три. Буває таке, що й взагалі немає. А для дівчаток - це дуже важливо. Вони стають впевнені в собі, яскраві, помітні, виділяються з натовпу. Потім беруть участь у конкурсах краси, кастингах, показах, працюють за кордоном."

Автор: Фото: Вікторія Марценюк
 

Зараз ви читаєте новину «Дівчатка - моделі впевненіше почуваються у колективі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути