понеділок, 27 серпня 2012 17:19

Жізель Бюндхен перестала приховувати свою вагітність

Топ-модель Жізель Бюндхен нещодавно підтвердила інформацію про свій цікавий стан, так що тепер вона з'являється на різних заходах зі спокійною душею. Так, днями Жизель блищала на презентації нової продукції компанії Oral B.

На презентації в Сан-Пауло Бюндхен виглядала чудово. Модель з'явилася в білосніжній сукні на зразок тоги, що злегка приховувала її округлу талію. Ось тільки від взуття на шпильці дівчина поки не відмовляється - на зоряних ніжках красувалися чарівні золотисті босоніжки.

Нагадаємо, пологи первістка ніяк не позначилися на фігурі красуні. Через кілька місяців після пологів Жизель знімалася в рекламній кампанії модного бренду Сalzedonia. На сьогоднішній день Бюндхен міцно утримує титул найбільш високооплачуваної моделі, а також входить у сотню "Найвпливовіших жінок" за версією Forbes поряд з Дженніфер Лопес і Бейонсе Ноулз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жизель Бундхен вагітна другою дитиною

За даними преси, днями Жизель підтвердила інформацію про те, що вона чекає на другого малюка. У бесіді з кореспондентом бразильського телеканалу TV Globo модель уточнила, що зараз вона знаходиться на п'ятому місяці вагітності, чому "дуже рада" разом з чоловіком Томом Брейді.

Нагадаємо, зараз пара виховує свого первістка, дворічного Бенжаміна (Benjamin). До того ж Жизель намагається приділяти достатньо уваги 4-річному синові Тома від попередніх стосунків. Топ-модель ніколи не приховувала, що мріє про велику сім'ю і обожнює дітей. Так що можна припускати, що другу вагітність Бюндхен планувала заздалегідь. До речі, Брейді повністю підтримує дружину: "Я хочу як мінімум чотирьох дітей. І я мрію бути дійсно гарним батьком".

Зараз ви читаєте новину «Жізель Бюндхен перестала приховувати свою вагітність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути