середа, 22 лютого 2012 09:21

Жизель Бундхен стала першою моделлю, яка заробила мільярд

Жизель Бундхен стала першою моделлю, яка заробила мільярд

Найбільш високооплачувана модель у світі Жизель Бундхен в черговий раз підтвердила свій статус головної манекенниці. Дівчина стала першою моделлю-мільярдеркою.

Фінансові аналітики взялися підрахувати прибуток бразильської моделі Жизелі Бундхен. Як виявилося, світловолоса красуня заробила мільярд не тільки завдяки наполегливій праці демонструвати купальники на подіумі або на пляжі, але і знімаючись в рекламі, випускаючи під власною маркою одяг, взуття та спідню білизну. Крім того, модель показала себе удачливою бізнесвумен, вкладаючи зароблені кошти у вигідні проекти та примножуючи свої капітали. Мало того, Жизель сім разів ставала найбільш високооплачуваною моделлю у світі.

Тим часом щорічний дохід Бундхен в порівнянні з іншими воротилами в світі бізнесу досить скромний - всього 45 мільйонів доларів. Однак треба віддати належне розсудливості моделі - вона зуміла вкласти гроші таким чином, що за десять років отримала прибуток в 250 мільйонів доларів.

Заробляючи свій перший мільярд, Жизель цілком вдало вийшла заміж за футболіста Тома Бреді. Зараз пара виховує трирічного сина Бенджаміна. Цікаво, що Бундхен, незважаючи на свою надзайнятість, примудряється самостійно няньчитися з дитиною: гуляти з малюком або водити його в дитячий садок, про що свідчать фотографії папараці, які не відходять від моделі.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Жизель Бундхен в одних джинсах рекламує Versace

Однак, як стверджують все ті ж експерти, на п'яти Жизель Бундхен наступає інша модель ізраїльського походження Бар Рафаелі. У неї є всі шанси стати другою моделлю-мільярдеркою. Цікаво, що обидві блондинки свого часу зустрічалися з одним і тим же чоловіком - голлівудською знаменитістю і зіркою фільму "Титанік" Леонардо ДіКапріо.

Зараз ви читаєте новину «Жизель Бундхен стала першою моделлю, яка заробила мільярд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути