понеділок, 16 травня 2011 07:34

Жизель Бундхен вдягла моделей у свою білизну
10

Фото: Фото: Reuters

Жизель Бундхен представила колекцію Gisele Bundchen Intimates, розроблену спільно з бразильським брендом Hope.

На дефіле в Сан Пауло 30-річна топ-модель особисто продемонструвала бюстгальтери і трусики.

"Мрії створюють наше життя, - зробила невелику заяву перед показом Бундхен. - І я щаслива повідомити, що зараз ви дізнаєтеся про найпотаємніше для бразильської жінки. Моя мрія здійснилася. Тепер з вами Gisele Bundchen Brazilian Intimate. Насолоджуйтесь шоу".

Варто нагадати, в кінці минулого тижня Жизель знову очолила рейтинг "найбільш високооплачуваних моделей" за версією Forbes. Причому ведення фінансових справ вдається не гірше, ніж модельна кар'єра - дівчина заробила більше, ніж ще дві найвідоміші моделі разом узяті - 45 мільйонів доларів.

Доходи Бундхен складаються не тільки за рахунок гонорарів за рекламні контракти. У минулому році вона представила власну лінію б'юті-засобів по догляду за шкірою Sejaa Pure Skincare. За запевненням Жизель, продукція включає в себе виключно натуральні компоненти.

Також в бізнес-імперію гарячої красуні входить випуск сандалій і пляжних шльопанців Ipanema і створення модних колекцій для відомого універмагу C&A. Перша лінія надійшла у продаж в кінці квітня. У загальній складності Жизель випустить три колекції, до якої увійдуть брюки, блузки, сукні, спідниці, взуття та аксесуари.

Зараз ви читаєте новину «Жизель Бундхен вдягла моделей у свою білизну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути