вівторок, 29 листопада 2011 12:07

Жизель Бундхен визнали головною "зеленою" знаменитістю

Жизель Бундхен визнали головною "зеленою" знаменитістю

Бразильську супермодель Жизель Бундхен визнали кращою захисницею довкілля серед світових знаменитостей за підсумками 2011 року, пише NY Daily News. 31-річна манекенниця була відзначена за участь в "зелених" проектах на церемонії International Green Awards.

Бундхен отримала приз за те, що вона є активною учасницею різноманітних екологічних програм. Так, наприклад, модель є послом доброї волі програми ООН із захисту навколишнього середовища, а також бере участь в акції проти будівництва дамби на Амазонці.

За титул головного друга природи серед зірок крім Бундхен боролися сер Пол Маккартні, Леонардо ді Капріо, Дон Чідл, Кемерон Діаз та інші, вказує Ecorazzi. Нагорода, призначена зірці шоу-бізнесу, вручалася на International Green Awards вперше в історії існування премії (у 2011 році "зелені" премії роздавали в шостий раз).

International Green Awards покликана відзначити заслуги організацій, окремих діячів або урядів різних країн у справі збереження навколишнього середовища. Переможців у кожній з номінацій вибирають фахівці з "зелених" сфер. Єдиною категорією, де лауреата визначають шляхом народного голосування, стала саме номінація "Найбільш 'зелена' знаменитість". Бундхен обрали шляхом онлайн-голосування.

Зараз ви читаєте новину «Жизель Бундхен визнали головною "зеленою" знаменитістю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути