четвер, 13 вересня 2012 15:55

Адріана Ліма народила другу дочку

Адріана Ліма народила другу дочку
Дівчинку назвали Сієнна Фото: popcornnews.ru

Топ-модель Адріана Ліма народила чарівну дочку. Крихітку назвали Сієнна. Шанувальники Адріани натхненно вітають щасливу матусю.

"Ангел" Victoria's Secret народила другу доньку в Нью-Йорку. Мама і маля почувають себе чудово, поспішив повідомити представник моделі. А чоловік Ліми Марко Ярич і зовсім нестямі від захоплення. "Марко і я дуже щасливі вітати нового члена нашої сім'ї. І Валентина дуже рада стати старшою сестрою", - йдеться в спеціальній заяві Адріани.

Дійсно, Валентина, якій в листопаді виповниться три роки, чекала появи сестрички з великим нетерпінням. Як розповідала Андріана, дівчинка частенько гладила мамин живіт і цілувала його примовляючи: "поцілуночки для бебі".

Тим часом шанувальники Ліми гадають, чи прийме топ-модель участь у щорічному модному шоу Victoria's Secret. Для того щоб прийти у форму після народження первістка, Адріані знадобилося трохи менше року. Сама красуня поки нічого не загадує.

Але не втомлюється повторювати в різних інтерв'ю, що на даний момент її найголовніша роль - роль матері. "Я ніколи не думала, що зможу відчувати стільки ніжності. Я часто замислювалася, а чи існує беззастережна, безумовна любов? І тепер я знаю, що існує. Адже я сама її відчуваю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Victoria`s Secret найчастіше роздягає Адріану Ліму

Про свою другу вагітність Адріана оголосила в березні. Але цікавий стан не завадив бразилійці продовжити роботу в модельному бізнесі. У липні дівчина навіть позувала для знаменитого календаря Pirelli. Варто відзначити, що деякі моделі позують для еротичного видання з животом. Втім, знімки Ліми не надто відверті. Красуня позувала в міні-сукні і топі, що оголював живіт.

Зараз ви читаєте новину «Адріана Ліма народила другу дочку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути