Ексклюзиви
неділя, 26 вересня 2010 17:01

Ані Лорак створить дует з Сергієм Лазарєвим

Ані Лорак створить дует з Сергієм Лазарєвим

30 вересня в Київ з"їдуться всі зірки українського та російського шоу-бізнесу. О 18.30 у столичному палаці "Україна" відбудеться концерт "Пісня-2010".

"На одній сцені будуть співати знаменитості і зірки, які недавно з"явилися, - сказала організаторка концерту продюсер Олена Мозгова. - Виконавці порадують глядачів не тільки старими хітами, але здивують і новими композиціями".

У концерті візьмуть участь Таїсія Повалій, Борис Моісеєв, Лоліта, Віра Брежнєв, Світлана Лобода, Олександр Пономарьов, Потапа і Насті Каменських, Сергій Звєрєв, Анастасія Приходько, групи "Віа Гра", "Тік", "Алібі", Real O. Ведучими концерту стануть Микола Басков та Юлія Литвиненко.

"Я роблю спробу відродити традиційне музичне телешоу. Поряд з українськими зірками виступлять виконавці з Росії - Сергій Звєрєв, Сергій Лазарєв, Тимур Родрігез, Борис Моїсеєв, Тетяна Овсієнко, групи "Рефлекс", "Корні"". Ми ретельно відбирали артистів у програму, відстежували рейтинги успішності і можемо з упевненістю сказати, що тут виступлять виконавці, які за рік зробили реальний внесок у шоу-бізнес".

На сцені обіцяють появу нових зіркових дуетів.

"Ані Лорак презентує дует з Сергієм Лазарєвим. Потап заспіває з Вірою Брежнєвої. Ірина Білик виконає дуетні пісні з Ольгою Горбачовою та Сергієм Звєрєвим", - пообіцяла Мозгова.

Телевізійна версія шоу вийде в ефір телеканалу "Інтер" у період новорічних свят.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак створить дует з Сергієм Лазарєвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути