Ексклюзиви
понеділок, 23 серпня 2010 13:22

На Київщині в СІЗО помер чоловік

На Київщині в СІЗО помер чоловік

22 серпня в ізоляторі тимчасового утримання Фастівського міського відділу міліції Київської області помер обвинувачений у незаконних операціях з наркотичними засобами.

Як повідомили у Департаменті зв"язків з громадськістю МВС України, торік суд у Фастові ухвалив взяти під варту 45-річного місцевого жителя, який до цього уже тричі побував у місцях позбавлення волі і загалом провів там 10 років. Впродовж цього часу чоловік проходив курс лікування у психіатричних і наркологічних лікарнях, однак позбутися наркозалежності йому не вдалося.

На час проведення слідства він перебував у різних слідчих ізоляторах України.

10 серпня 2010 року обвинуваченого доставили до спецустанови для проведення судових засідань. Впродовж останньої доби стан його здоров"я погіршився, у зв"язку з чим до нього двічі викликали швидку допомогу. Чоловік скаржився на головний біль та болі через пахову грижу, однак лікарі відмовили у госпіталізації та порадили провести консультації у спеціалізованих медичних закладах.

22 серпня о 7.00 стан здоров"я обвинуваченого знову погіршився. Міліція вкотре викликала до нього швидку допомогу. Однак врятувати чоловіка медикам не вдалося. О 7.40 лікарі констатували смерть.

Його тіло направлено до Васильківського відділення Київського обласного бюро судово-медичних експертиз. За фактом смерті Департаментом громадської безпеки МВС України проводиться службова перевірка.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «На Київщині в СІЗО помер чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути