понеділок, 12 липня 2010 13:27

У Солом"янському райвідділку міліції помер чоловік

У Солом"янському райвідділку міліції помер чоловік

Увечері 11 липня у Солом"янському райвідділку міліції через зловживання наркотиками помер 29-річний чоловік.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС.

За інформацією міліції, близько обіду на лінію "102" зателефонувала киянка та повідомила, що у її квартирі зберігаються наркотичні засоби.

Черговий Солом"янського райуправління міліції направив на місце події наряд автопатруля.

Біля вказаного будинку працівників міліції очікувала заявниця, яка розповіла, що її 29-річний син та ще семеро невідомих вживали наркотики, а також показала, де саме зберігаються наркотичні речовини.

О 15.00 наряд патрульної служби доставив чоловіка до чергової частини районного управління, де було складено протокол про адміністративне правопорушення "Незаконне виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів без мети збуту в невеликих розмірах".

О 15.30, за даними міліції, до інспектора чергової частини звернувся затриманий і повідомив, що йому стало зле.

"Працівник міліції відразу викликав карету швидкої медичної допомоги. Лікарі зробили затриманому внутрішньо м"язову ін"єкцію, встановили діагноз - "абсистентний синдром" та рекомендували викликати кардіологічну бригаду, що черговий терміново і зробив. Медики-кардіологи зробили затриманому кардіограму та внутрішньо м"язову ін"єкцію, після чого він самостійно зайшов до кімнати для затриманих", йдеться в повідомленні.

У МВС наголошують, що "як перша, так і друга бригада медпрацівників не знайшли необхідним відреагувати на прохання працівника міліції госпіталізувати хворого".

"О 18.10 інспектор-черговий чергової частини звернув увагу, що стан здоров"я затриманого погіршується і знову викликав спеціалізовану медичну бригаду. Під час надання хворому допомоги він втратив свідомість й помер на руках у лікарів. Ані їхні реанімаційні заходи, ані дії реанімаційної бригади, яка була викликана кардіологами до позитивного результату не призвели", йдеться в повідомленні.

У ході попередньої перевірки встановлено, що чоловік раніше вже неодноразово притягався до кримінальної відповідальності. Останній раз звільнився у січні цього року.

Зараз ви читаєте новину «У Солом"янському райвідділку міліції помер чоловік ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути