понеділок, 26 липня 2010 10:06

Кадрові чистки перекинулись і на столичну мерію

Кадрові чистки перекинулись і на столичну мерію

У київській мерії на цьому тижні можливі чергові звільнення. Своїх крісел можуть позбутися начальники підприємств Київпастранс і Київського метрополітену, пише газета Сегодня з посиланням на власні джерела в мерії.

Як повідомило джерело, найближчим часом влада повинна підписати наказ про звільнення гендиректора Київпастрансу Миколи Ламбуцького. У свою чергу, за словами помічниці першого заступника мера Олександра Попова, у п'ятницю, 23 липня, наказ ще не був ним підписаний. Як пише видання, раніше про ймовірне звільнення Ламбуцького заявляв віце-прем'єр Володимир Сівкович. За його словами, КРУ виявило в КП розкрадання на десятки мільйонів гривень, і справи передають до прокуратури та міліції. Також в провину керівництву ставлять закупівлю транспорту в кредит за завищеними відсотками та затримку у запуску швидкісного трамвая, який обіцяли здати ще до кінця минулого року, пише видання.

Головний інженер Київпастрансу Юрій Бомбардеров не заперечує вірогідність відставки Ламбуцького.

"Новини (про зміну керівництва - ред.) повинні бути на цьому тижні. Навряд чи крісло займе хтось з наших, швидше, прийде людина з боку", - сказав Бомбардеров. Сам Ламбуцький на запитання про його відставку відповідати відмовився, пише видання.

В опозиції кажуть, що разом з Ламбуцьким свого крісла може позбутися й начальник Київського метрополітену Петро Мірошников, який уже два з половиною тижня перебуває у відпустці. У кулуарах мерії ходили чутки про від'їзд Мірошникова за кордон. Як з'ясували журналісти, начальник Київського метрополітену поїхав до родичів у Маріуполь.

Нагадаємо, у п'ятницю, 23 липня, перший заступник голови Київської міськдержадміністрації Олександр Попов заявив про узгодження з Міністерством фінансів України питання звільнення з посади голови фінансового управління КМДА Віктора Падалки, а також начальника Управління охорони здоров'я КМДА Людмили Качурової.

Зараз ви читаєте новину «Кадрові чистки перекинулись і на столичну мерію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути