четвер, 15 липня 2010 16:53

У Черновецького заперечили кредит під "космічні" відсотки

Начальник головного фінансового управління КМДА Віктор Падалка спростував слова заступника голови КМДА Олександра Попова про залучення кредиту в "Альфа-банку" під 40% річних, повідомляє proUA.

"Що стосується внутрішніх запозичень. Ми отримали кредит у двох банках, "Альфа" і "Хрещатик". Відсоткова ставка на сьогодні складає - 16%, коли ми приймали рішення була відсоткова ставка 21,5 %. По комунальних (підприємствах – ред.), дійсно наскільки мені відомо, в одному із банків пастранс ("Київпастранс", - ред.) і Київський метрополітен взяли 140 млн. грн. під більше, ніж під 35% річних", - сказав Падалка.

За його словами, заборгованість за зовнішніми запозиченнями становить 700 млн. дол., відсоткова ставка, це три запозичення, від 8,25 до 8,675% річних.

Нагадаємо, перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Попов заявив, що 750 млн. грн., які Київ позичив минулого року, були узяті під 40% річних.

Зараз ви читаєте новину «У Черновецького заперечили кредит під "космічні" відсотки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути