понеділок, 12 липня 2010 16:42

Черновецький хоче, щоб йому купили "МарСіанські лазні"

Черновецький хоче, щоб йому купили "МарСіанські лазні"

На розгляд постійної комісії Київради з питань власності було винесене питання про комерційну пропозицію щодо купівлі Києвом житлового комплексу у Маріанських Лазнях (Чеська республіка) для оздоровлення співробітників КМДА. Про це заявив депутат фракції БЮТ у Київській міській раді, заступник голови комісії з питань власності Денис Москаль, повідомили proUA у прес-службі фракції.

Київраді запропоновано за 2 мільйони євро придбати житловий комплекс на 30 квартир у місті Плана біля Маріанських Лазень (республіка Чехія), який можна буде використовувати як готель, базу відпочинку та оздоровлення для співробітників КМДА.

"Очевидно, навіть іноземцям зрозуміло, що співробітники київської мерії потребують оздоровлення, адже розбазарювання міста – це нервова виснажлива робота…", - сказав Москаль.

Він звернув увагу, що у порядку денному комісії у назві питання було допущено дуже символічну помилку: замість "Маріанські лазні" надрукували "МарСіанські лазні".

"Звісно, якою ще може здатись така ідея, як не марСіанською: з нинішнім бюджетом міста та сумою його боргів пропонувати киянам купити для відпочинку чиновників історичний 4-поверховий будинок-особняк площею 2 116 квадратних метри 1875 року будівництва зі збереженим зовнішнім виглядом, відреконструйований у 2009 р.?" - сказав Москаль.

Депутат БЮТ розповів, що згідно з документами, запропонованими Київраді для ухвалення, площа кожної з кімнат цього 4-поверхового особняка складає від 40 кв м до 133 кв. м., зі стелею у 3,5 метри. Вартість 1 кв. м. площі квартири складає 1250 євро без врахування податку.

Постійна комісія Київради з питань власності не ухвалила рішення щодо цього придбання, перенаправивши комерційну пропозицію на розгляд комісії з питань бюджету і соціально-економічного розвитку.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький хоче, щоб йому купили "МарСіанські лазні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути