понеділок, 14 червня 2010 13:09

Черновецького змусили звільнити моделей з КМДА

Черновецького змусили звільнити моделей з КМДА

Нещодавно призначені керівники Київської міської державної адміністрації у сфері реклами будуть звільнені. Про це proUA повідомило джерело в Київській міській раді.

"Бакаєву и Щепак ось-ось звільнять з посад в рамках структурних змін, пов"язаних з ініціативою Кабміна перетрусити КМДА", - зазначило джерело.

Звільненню підлягають керівник комунального підприємства "Київреклама" Олена Бакаєва та керівник Головного управління з питань реклами Ольга Щепак. Вони були призначені на посади на початку квітня 2010 року.

Обидві керівниці пов"язані з 32-річним заступником мера Денисом Басcом з часів його роботи у "Правекс-Банку" Леоніда Черновецького. До останнього часу Басс курував рекламний напрямок в мерії. Після вимоги прем"єр-міністра Микола Азарова скоротити кількість заступників та змінити структуру КМДА, цей напрямок очолив перший заступник мера Віктор Сивець, який керував штабом Віктора Януковича під час президентських виборів.

Олена Бакаєва на конкурсі "Місс Україна-1994" отримала титул "Місс університет" і потім отримала роботу у "Правексі", була призначена директором одного з департаментів. У 2009 році Бакаєва перейшла на роботу до "Київпастрансу" на посаду заступника директора, очолювала тендерний комітет комунального підприємства. Відома як подруга Ірени Кільчицької.

Ольга Щепак закінчила КНУ ім.Шевченка за фахом "фінансист", водночас робила кар"єру у модельному бізнесі. В 2001 році з"явилась на обкладинці журналу "Наталі".

Зараз ви читаєте новину «Черновецького змусили звільнити моделей з КМДА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути