пʼятниця, 30 квітня 2010 10:42

Черновецького змусять вигнати ще кілька десятків чиновників

Черновецького змусять вигнати ще кілька десятків чиновників

Штатний розпис Київської міської державної адміністрації буде приведений у відповідність до рекомендацій Кабінету Міністрів України до 1 червня 2010 року.

Про це заявив віце-прем"єр-міністр Віктор Тихонов, повідомили у прес-службі Кабміну.

Згідно з повідомленням, такими стали результати засідання Міжвідомчої робочої групи з питань розв"язання нагальних проблем соціального економічного розвитку Києва, проведеного у четвер.

За словами Тихонова, Головне управління державної служби України проаналізувало ряд порушень при призначенні посадових осіб Київміськдержадміністрації. Мова, зокрема, йде про призначення на посади осіб, які не мають відповідної освіти та досвіду роботи.

Такі кадрові порушення, зауважив віце-прем"єр-міністр, розглядатиме спеціальна комісія: "Керівництво Києва створило комісію, яка розгляне всі ці порушення. Комісія розгляне штатний розпис і приведе його у відповідність до рекомендацій Кабінету Міністрів України. Їм відведено один місяць – до 1 червня поточного року".

За словами Віктора Тихонова, зараз зафіксовані порушення при призначенні на посади декількох десятків осіб. Він підкреслив, що комісія зробить відповідні висновки на основі яких прийматимуться рішення про звільнення: "Комісія вивчить кожен випадок окремо. Тільки на підставі рішення цієї комісії людина може бути звільнена".

Нагадаємо, 24 березня Леонід Черновецький оголосив про те, що звільнив таких заступників та перших заступників голови КМДА: Михайла Голицю, Володимира Головача, Людмилу Денисюк, Олександра Луцького, Віктора Падалку, Сергія Рудика, Ігора Шовкуна, Ірену Кільчицьку та Євгена Червоненка.

Зараз ви читаєте новину «Черновецького змусять вигнати ще кілька десятків чиновників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути