четвер, 22 жовтня 2009 13:53

Обама розповів про жертви своєї дружини

Обама розповів про жертви своєї дружини

Президент США Барак Обама розповів про жертви, на які довелося піти його дружині під час сімейного життя.

У телевізійному інтерв"ю глава держави зізнався, що під час виховання дочок йому самому і нинішній першій леді Мішель Обамі довелося нести неоднаковий тягар.

"П"ять років тому, шість років тому нам доводилося багато торгуватися", - розповів Обама на телеканалі NBC News. За словами президента, Мішель відмовлялася розуміти, наприклад, чому відпрошуватися з роботи, якщо дочки хворіли, доводилося саме їй, а не чоловікові. Обама відзначив, що чоловіки часто не усвідомлюють, що їхнім дружинам доводиться брати на себе більше сімейних обов"язків, і час від часу необхідно примушувати себе поглянути на речі з погляду дружини.

Хоча в даний час тертя в сім"ї Обами зійшли нанівець в світлі його тріумфу на виборах і фінансового благополуччя, раніше вони були куди помітнішими. В опублікованій раніше біографічній книзі колишнього журналіста Newsweek Річарда Фольфа повідомлялося, що всього кілька років тому політична активність Обами серйозно підривала сімейну гармонію: майбутня перша леді звинувачувала чоловіка в холодності та кар"єризмі, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Обама розповів про жертви своєї дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути