середа, 26 серпня 2009 13:52

Світлана Лобода в Будапешті жила в наметі (ФОТО)
5

Днями українська співачка Світлана Лобода повернулася з Будапешту, де головною подією кінця серпня був щорічний міжнародний пісенний фестиваль Sziget.

Приїхавши в столицю Угорщини, учасниця "Євробачення-2009" поселилася в готелі, в якому прожила два дні, а потім, щоб відчути справжню атмосферу фестивалю, переїхала в наметове містечко, де залишилася жити до закінчення фестивалю.

"Час, проведений на Sziget, став для мене не тільки відпочинком, але й інформативно-пізнавальним приводом для написання нових пісень. Цього разу, відкриттям по роботі на сцені для мене став легенда тріп-хопу - Tricky, - під враженнями розповідає Лобода. - Він неймовірний, привабливий, його голос зачаровує, а уміння тримати зал і бути єдиним у своєму роді гідно великої пошани".

Співачку сильно вразив виступ групи Prodigy, де натовп фанатів бушував і божеволів. Як зізналася Свєта, такого безумства вона ще не бачила. "Ми з друзями, перебуваючи в самій серцевині події, ледь не були розтоптані, втратили і взуття, і сумки", - розповідає артистка.

Лободу здивувало, що багато європейців кричали їй в слід - "its Anti-crisis girl from Ukraine!" і люб"язно ставили різні питання, наприклад- "як справи в Україні у зв"язку з кризою?".

А також, Світлана за рекомендаціями Modjo, провела декілька корисних зустрічей з DJ фестивалю, набираючи матеріал для свого нового альбому і давала інтерв"ю міжнародним ЗМІ.

Sziget Festival - найбільший в Центральній і Східній Європі музичний фестиваль від традиційних алжирських співів до божевільного канадського індастріелу, від американських брутальних хард-корщиків до витончених лондонських ді-джеїв. Окрім музики, на Sziget проводяться різні культурні заходи, включаючи перегляд кінофільмів, художні виставки і галереї, театральні вистави тощо.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Світлана Лобода в Будапешті жила в наметі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути