середа, 22 липня 2009 14:20

Лобода пересувається по Києву на милицях (ФОТО)
5

В ніч з 18-го на 19-е липня Світлана Лобода була терміново госпіталізована. Їй викликали "швидку" і доставили в лікарню, де з"ясувалось, що причина серйозної травми її правої ноги - розрив сухожиль.

Співачка відчула біль ще на липневих гастролях по Росії, з яких нещодавно повернулась. Але у зв"язку з репетиціями і щоденними концертами у артистки не було часу, щоб звернутись за допомогою до лікаря. І ось після чергового концерту, не витримавши навантаження, стався розрив сухожиль. Нагадаємо, ще перед "Євробаченням" Світлана важко травмувала праву ногу. Репетируючи номер на конкурс, вона зістрибнула з двометрової висоти і відчула нестерпний біль в п"яті. До речі, цю ж ногу вона травмувала і під час участі в шоу "Танці із зірками". Загалом, перед "Євробаченням" лікар констатував у Лободи сильне розтягнення голеностопа, яке тоді і вивело її з ладу на цілий тиждень.

А на цей раз все виявилося набагато складнішим. Лободі наклали тугу пов"язку і заборонили виступати як мінімум два місяці.

- 19-го липня вночі ми повинні були виїжджати до Криму. Автобус чекав всіх біля Палацу "Україна", - розповідає піар-менеджер співачки Юлія Бойко. - І тут раптом мені дзвонить близько половини одинадцятої і говорять, що поїздка відміняється. Коли я дізналася, що Свєта в лікарні - не повірила своїм вухам!

У результаті, у зв"язку з травмою Лободі довелося відмінити декілька концертів в Криму.

- Повернувшись з Росії, - говорить Бойко, - Свєта збиралася показати своє нове шоу "Антикризис герл" жителям і гостям Криму, але у зв"язку з ситуацією, що склалася, найближчі концерти довелося перенести. Навіть виступ на "Новій хвилі-2009" в Юрмалі відмінили!

Ясна річ, сама співачка зараз дуже засмучена від того, що довго не зможе працювати. Вона сидить удома, в своїй київській квартирі під наглядом травматолога. Навіть відключила свій мобільний! Лікар всіма силами намагається поставити артистку на ноги.

Крім того, це не єдина біда в житті артистки. Зараз співачка розриває контракт зі своїм головним менеджером і це, за словами її прес-служби, відбувається зі скандалом.

За матеріалами Блик

Зараз ви читаєте новину «Лобода пересувається по Києву на милицях (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути