вівторок, 08 січня 2008 17:05

Росія визнана найсильнішою тенісною країною Європи

Співтовариство європейських національних тенісних федерацій Tennis Europe в черговий раз визнало Росію найсильнішою тенісною державою в Європі.

Росія третій рік поспіль перемогла в трьох з п"яти основних номінацій, очолюючи загальний залік і випереджаючи Францію, яка йде на другому місці, більш ніж на 1000 очок. Наші сусіди завоювали першість в номінаціях "Професійний теніс", "Юніорський теніс" і "Загальні показники". У категоріях "Теніс серед вікових гравців" і "Теніс серед інвалідів" знову першість тримали Німеччина (17-й раз поспіль) і Голландія (7-й раз поспіль).

Президент Федерації тенісу Росії Шаміль Тарпіщев в інтерв"ю офіційному сайту Tennis Europe заявив: "Минулого року ми були щасливі, що стали першою країною, хто зміг захистити три трофеї. Але захист їх другий рік поспіль - це щось приголомшливе! Роки наполегливої праці стали приносити свої плоди. Успіхи наших юніорів і професіоналів показують, що ми продовжимо прогресувати і тримати першість найближчими роками".

Офіційне вручення призів відбудеться на щорічній зустрічі представників національних федерацій, яка пройде в Копенгагені в березні 2008 року, повідомляє Чемпионат.ру
Зараз ви читаєте новину «Росія визнана найсильнішою тенісною країною Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути