середа, 05 вересня 2007 20:46

Знайдений 18-й загиблий при обваленні будинку в Баку

В середу рятувальники МНС Азербайджану витягнули з-під уламків житлового будинку, що обрушився в Баку, тіло ще одного загиблого.

Таким чином, кількість загиблих в результаті обвалення зросло до 18 чоловік. Чотири люди отримали поранення. Під уламками можуть знаходиться ще сім чоловік.

15-поверхова будівля, розташована в центрі азербайджанської столиці, звалилася 28 серпня. У будинку, де проводилися обробні роботи, знаходилися співробітники компанії-забудовника, а також робочі, найняті власниками квартир. У число потерпілих потрапили перехожі, що опинилися біля будівлі у момент аварії.

Згідно з попередньою версією, будівля обрушилася через нерівномірну посадку фундаменту, а також порушення, допущені при веденні будівельних робіт.

За фактом аварії прокуратура Азербайджану порушила кримінальну справу про порушення норм безпеки при будівництві. Чотири співробітники компанії-забудовника, включаючи її генерального директора, а також представник міської адміністрації Баку затримані, повідомляє "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «Знайдений 18-й загиблий при обваленні будинку в Баку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути