пʼятниця, 03 серпня 2007 08:47

Злодії розкрили тайник Зюганова із золотом і діамантами

Пограбували квартиру сина лідера КПРФ Геннадія Зюганова – Андрія. Злочинці зламали потайний сейф і забрали гроші, але з незрозумілих причин не забрали фамільні коштовності сім"ї.

Повернувшись з дачі, де він з дружиною провів останні два тижні, у свою московську квартиру на Великій набережній, Андрій Зюганов виявив, що вхідні двері не замкнуті, а лише щільно прикриті. Він зайшов всередину і відразу зрозумів, що тут побували сторонні.

Андрій Геннадійович кинувся до потайного сейфа сподіваючись, що злочинцям не вдалося його знайти. Проте дверці тайника були розкриті.

Він подзвонив дружині і попросив її назвати всі ювелірні прикраси, що зберігалися в будинку. Жінку дуже схвилювала сумна новина, і вона не відразу змогла відповісти на питання чоловіка. Поки вона збиралася з думками, Андрій Геннадійович відмітив серед розкиданих речей ювелірний гарнітур – сережки і каблучку із золота, прикрашені діамантами. А трохи пізніше серед безладу, залишеного злодіями, вдалося відшукати і решту всіх коштовностей. Зловмисники, ймовірно, приготували їх, щоб понести з собою, але щось їм перешкодило це зробити, повідомляє електронна газета "Твой день".

Зараз ви читаєте новину «Злодії розкрили тайник Зюганова із золотом і діамантами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути