вівторок, 02 жовтня 2007 14:41

Жителям Йоркшира підкидають кам"яні голови (ФОТО)

 
Британська поліція отримала зображення чоловіка, якого підозрюють в тому, що він розкидав на території графства Йоркшир кам"яні голови. Як пише газета The Daily Telegraph, починаючи з минулого тижня жителі місцевих міст і сіл стали знаходити великі голови, що витесали з каменя. У цілому було виявлено щонайменше 13 таких фігур.


Передбачуваного жартівника відобразила камера зовнішнього спостереження поштового відділення, розташованого недалеко від міста Ротерем. На записі видно чоловіка, який несе в руках кам"яну голову.

Кожна з кинутих фігур має висоту близько 30 сантиметрів. На камінь нанесені релігійні символи, а також рядки з колискової пісні: Twinkle, twinkle, like а star./ Does love flourish from afar? (Сяй, сяй, немов зірка/ чи Може любов квітнути здалеку?). У свою чергу, газета The Daily Mail приводить інший рядок з цієї ж колисанки: Twinkle, twinkle like а star,/ Does love blaze less from afar? (Сяй, сяй, немов зірка/ хіба любов горить слабкіше здалеку?)
Поліція поки не висуває ніяких версій щодо того, що могло стати причиною таких дивних дій. Мешканка Йоркшира, що виявила одну з голів, повідомила, що, по існуючому поверію, це спосіб прокляття, передає Лента.Ру
Зараз ви читаєте новину «Жителям Йоркшира підкидають кам"яні голови (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути