понеділок, 13 жовтня 2008 16:44

Жіночий голос вказує на здатність до зачаття

Жіночий голос вказує на здатність до зачаття
Жіночий голос стає вищим в період менструального циклу, краще всього відповідного для зачаття, згідно з новим дослідженням американських учених. Такий несвідомий "сигнал", помітний людським вухом підсилює статеву привабливість жінки, підвищуючи вірогідність зачаття.

Дослідники з Університету Каліфорнії в Лос-Анджелесі запропонували 69 жінкам записати свій голос в різні періоди менструального циклу. Виявилось, що з наближенням овуляції висота жіночих голосів збільшувалася, досягаючи максимуму в два дні, попередні овуляції, коли зачаття найімовірніше.

Зрозуміло, зміни голосу протягом циклу незначні, проте їх цілком досить для розпізнавання голосовим декодером і чоловічим вухом. Причому чітко зростання висоти голосу спостерігалося при вимовлянні тих фраз із запропонованого набору, якими жінки представляли себе уявному співбесідникові.

Учені припускають, що вищий голос у однієї і тієї ж жінки звучить більш жіночно, сигналізуючи про підвищену сексуальність і фізичну готовність до зачаття, сообщает Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Жіночий голос вказує на здатність до зачаття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути