понеділок, 20 серпня 2007 09:56

Заручницю з Німеччини звільнили з афганського полону

Співробітниця гуманітарної організації ORA International Христина Майер була звільнена в ході поліцейської операції в ніч на понеділок. Як повідомив полковник афганської поліції, що брав участь в операції, затримано шестеро викрадачів.

У Міністерстві внутрішніх справ Афганістану заявили, що успішна операція пройшла під спостереженням розділів МВС і розвідки. Будинок на південному заході Кабула, в якому утримували заручницю, був оточений поліцією, після чого викрадачі самі вийшли з піднятими руками.

Христину Майер захопили в одному з ресторанів Кабула в суботу. Озброєні викрадачі посадили жінку в автомобіль і відвезли у невідомому напрямку. Під час безуспішного переслідування поліцейські відкрили вогонь і випадково застрелили таксиста, що проїздив мимо.

В неділю афганське телебачення показало відеозапис, на якому Майер повідомила, що з нею все гаразд, і попросила уряд Німеччини надати допомогу в її звільненні. Заручниця також зачитала звернення на мові дари, що містить вимогу до уряду Афганістану про звільнення ув"язнених.

За матеріалами Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Заручницю з Німеччини звільнили з афганського полону ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути