понеділок, 04 червня 2007 18:29

Запах жінки впливає на майбутніх дітей

Доценти кафедри генетики Санкт-Петербурзького університету Сергій Мельников і Євгеній Даєв, вважають, що для появи здорового і розумного потомства зациклюватися на красі майбутньої матері дуже небезпечно. І взагалі, шукати подругу життя потрібно по запаху.

Ми часто дивуємося, говорять учені, чому якийсь красень, атлет-чоловік одружувався на непривабливій і низькорослій дівчині. А все тому, що у нього ослаблений певний ген, а у "некрасуні" - навпаки, тому чоловік і тягнеться до неї, чує, що саме у цієї жінки народяться діти з сильним імунітетом. Тобто дану інформацію він отримує через запахи і якісь особливі енергетичні поля. На підтвердження своїх слів Мірошников і Даєв звертають увагу на те, що, наприклад, матері учених, письменників, спортсменів, як правило, некрасиві.

Така теорія, до речі, підтверджується дослідженнями, хай поки і нечисленними. У Німеччині групі людей спочатку запропонували прийняти душ, а потім видали на ніч однакові футболки. Після цього одяг запропонували понюхати іншим учасникам досліду. Всі "нюхачи" відкинули футболки, які були на тілах людей з генетичним дефектами.

На думку дбайливих науковців Мельникова і Даєва, чоловікам варто побоюватися жінок, що використовують духи з феромонами. У такої потенційної нареченої може бути хворий генотип, але за допомогою парфюмерії вона здатна привернути, а в результаті - або погане потомство, або взагалі бездітність. Таким чином, можна зробити висновок, що по-справжньому принюхуватися потрібно починати тільки після того, як потенційна обраниця прийме душ.

Не забули вчені і про одностатеву любов. На їх думку, є чоловіки із спотвореним геномом, що виробляє жіночі феромони і що притягає інших чоловіків. Є і жінки, у яких все не так, як повинно бути. Проте перевірити це досвідченим шляхом не можна, бо експерименти на людях заборонені, повідомляє Утро.ру.

Зараз ви читаєте новину «Запах жінки впливає на майбутніх дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути