четвер, 22 листопада 2007 17:14

Страйк французьких транспортників скоро закінчиться

Сьогодні безстроковий страйк французьких транспортних службовців, що продовжується вже дев"ять днів, пішов на спад, передає агентство Reuters.

Прес-секретар Французьких залізниць (SNCF) заявив, що говорити про повну нормалізацію поки передчасно: вранці 22 листопада повинні були відбутися загальні збори ряду транспортних профспілок для голосування стосовно питання про згортання або продовження страйку.

В середу, 21 листопада, відбувся перший раунд переговорів між профспілковими лідерами, керівництвом транспортних підприємств і представниками влади, на яких, як відзначили учасники, були досягнуті певні успіхи.

Після переговорів профспілки CFTC і CFE-CGC, які є відповідно п"ятою та восьмою по величині профспілками Французьких залізниць, оголосили про припинення страйку.

Крім того, очікується, що третя за чисельністю незалежна профспілка транспортників Unsa також закличе своїх членів вийти на роботу. В цілому, за даними AFP, в середу, 21 листопада, відбулося 50 загальних зборів різних профспілкових організацій, на яких було ухвалено рішення повернутися до роботи, повідомляє Lenta.ru.


Зараз ви читаєте новину «Страйк французьких транспортників скоро закінчиться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути