середа, 01 серпня 2007 19:20

За роботою британських прибиральників сміття стежитимуть із супутника

Мерія англійського мегаполісу Бірмінгем в цілях підвищення рівня міських послуг вирішила використовувати супутник-шпигун. За допомогою новітньої космічної технології влада в реальному тимчасовому режимі стежитиме за роботою прибиральників сміття. Ці надзвичайні заходи прийняті у зв"язку з численними скаргами жителів Бірмінгема на те, що прибиральники сміття під час робочого дня роблять тривалі і не встановлені правилами перекури.

Для припинення цих порушень мерія міста звернулася до фахівців з космічного спостереження. Відтепер кожна машина для прибирання сміття буде обладнана спеціальним радіо-маяком, сигнал з якого поступає на супутник-шпигун, що знаходиться на стаціонарній навколоземній орбіті.

В результаті, мерія дістане можливість цілодобово стежити за тим, де знаходяться міські сміттєвози і що вони роблять. Очікується, що дана схема буде найближчим часом поширена і на інші види міських служб, включаючи машини по прибиранню вулиць і поливання дерев, повідомляє "The Times".

Зараз ви читаєте новину «За роботою британських прибиральників сміття стежитимуть із супутника ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути