понеділок, 21 квітня 2008 14:52

За неякісний ремонт авто зловмисники викрали автослюсаря

Слідчим відділом міліції міста Харків порушено кримінальну справу щодо злочинної групи у складу чотирьох осіб. Про це повідомила прес-служба ГУБОЗ МВС України.

Наприкінці березня зловмисники викрали громадянина Ч. (приватного автослюсаря) і вимагали у родичів сплатити 7500 гривень викупу.

Як встановили оперативники УБОЗ, напередодні викрадення потерпілий відремонтував за 250 гривень "Опель-кадет" громадянину С.

За кілька днів громадянин С. повернувся з трьома приятелями і звинуватив автослюсаря у неякісному ремонті автомобілю. Свої моральні та матеріальні збитки зловмисники оцінили спочатку в 3000 гривень. Коли автомайстер відмовився платити, його жорстоко побили та викрали.

Майже два тижні автослюсаря насильно утримували в одному з будинків міста. Сума у 3000 гривень, що їх передала матір заручника, зловмисників не влаштовувала, відтак вони почали додатково вимагати гроші у родичів жертви. Паралельно за документами заручника вони намагалися отримати ще й кредити в харківських банках на суму 30 тисяч гривень, для цього підробили довідку про прибутки.

Планам злочинного збагачення завадили працівники спецпідрозділу боротьби з організованою злочинністю. Під час передачі другої частини коштів за звільнення заручника здирників було затримано.

Тепер оперативники перевіряють їх причетність до інших тяжких злочинів.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «За неякісний ремонт авто зловмисники викрали автослюсаря ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути