середа, 13 серпня 2008 14:06

За пляшку горілки і 75 гривень дівчина найняла кілерів для рідного батька

Дівчина найняла неповнолітніх вбивць для рідного батька. Мешканка Рівного хотіла полякати родича, який не переписав на неї свою квартиру. Втім, молодики, яких вона найняла за пляшку горілку та 75 гривень, перестаралися і вбили чоловіка.

52-річного рівнянина Володимира знайшли у його квартирі на вулиці Князя Романа. Правоохоронці оглянули кухню, у якій пенсіонер лежав на підлозі. Було дуже схоже, що перед смертю загиблого катували.

Віктор Мидловець, прокурор м. Рівного: "Його прив"язали до батареї і побили. Причина смерті – масивна кровотеча. Встановлено коло осіб. Вилучили речові докази, відбитки пальців, мотузки для зв"язування".

Міліцію викликала 29-річна Ольга – дочка вбитого. Слідчих здивувало, що жінка всіляко уникала запитань про батькове життя і дуже нервувалася. Тоді в Ольги запитали, чи має вона алібі.

Анатолій Бужанський, в.о. керівника УМВС України в Рівненській обл.: "З огляду місця події в поле зору правоохоронців потрапила донька потерпілого. В них виникали конфлікти, адже батько переписав квартиру на її брата, а не на неї".

Дочка образилася на батька і вирішила його провчити. Для цього познайомилася з молодиками біля кав"ярні. Поскаржилася їм на родича, показала синці – буцімто від стусанів, і попросила покарати мучителя. За це розрахувалася горілкою та дала 75 гривень.

Коли Ольгу затримали, вона в усьому зізналася. Каже, хотіла, щоб хлопці батька залякали, та вони перестаралися і закатували пенсіонера. Щоправда, слідчі додають – екзекуція тривала не без її участі.

За фактом навмисного вбивства порушили кримінальну справу. Покарання для злочинної четвірки на чолі з дочкою вбитого визначить суд, повідомляє НТН

Зараз ви читаєте новину «За пляшку горілки і 75 гривень дівчина найняла кілерів для рідного батька ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути