понеділок, 21 липня 2008 16:34

Дружина замовила кілера для чоловіка, з яким прожила 12 років

Правоохоронці попередили вже четверте цього року замовне вбивство на Буковині. Минулого тижня під час розрахунків за нібито виконане замовлення було заарештовано 31 річну чернівчанку, яка замовила вбивство свого 38-річного чоловіка, з яким перебувала у шлюбі 12 років та мала спільну 11-річну доньку.

Про це повідомив 21 липня на прес-конференції перший заступник начальника УМВС у Чернівецькій області, начальник кримінальної міліції Ярослав Козак.

Оперативну інформацію про те, що одна із мешканок Чернівців шукає виконавців замовного вбивства правоохоронці отримали на початку липня. Оперативники встановили особу замовниці та особу, проти якої мав бути спрямований замах, а також підготували коло "виконавців".

Замовниця впродовж двох тижнів вела із "виконавцями" торги про розмір оплати за виконане замовлення, спосіб його виконання та форму представлення про це доказів. У ході цих перемовин вона добилася зменшення суми з 1,5 тисячі до тисячі доларів та вирішила, що можна обмежитися нанесенням чоловіку серйозних тілесних ушкоджень, які б прикували його до ліжка – перелом хребта, кінцівок.

Під час представлення доказів "виконаного замовлення" та розрахунку з "виконавцями" жінку затримали. Наразі вона перебуває у СІЗО. Її очікує покарання – позбавлення волі від 7 до 10 років.

За словами Ярослава Козака, чоловік жінки був приватним підприємцем і займався реалізацією запчастин на Калинівському ринку. Дружина допомагала йому у веденні цього бізнесу. Родина не мала матеріальних проблем, проживала у двокімнатній квартирі, володіла автомашиною. Сусіди добре відгукуються про цю сім"ю, стверджують, що жодних сварок у них не було. Свекруха також нічого не може поганого сказати про свою невістку. Для чоловіка повідомлення про те, що його замовила дружина стало шоком.

Сама підозрювана стверджує, що пішла на злочин з корисливих мотивів – хотіла після смерті чоловіка переписати на себе двокімнатну квартиру та реалізувати її. За попередніми висновками, жінка психічних відхилень не має. Остаточні причини, які стали причиною цього злочину, встановить слідство.

Як повідомив Ярослав Козак, з початку року це вже четвертий замовний злочин із замахом на життя на Буковині. У трьох попередніх випадках їх замовників також було викрито, а сам злочин попереджено. Так, у квітні ц.р. жінка замовила облити сірчаною кислотою наречену свого сина, у травні сусід через неприязні стосунки замовив завдати тяжкі тілесні ушкодження своєму сусіду, у червні – працівник казино замовив викрадення коханої і частину обіцяних грошей чоловік дав, коли побачив результати роботи – фотографії із нібито закривавленою дівчиною. У всіх цих випадках замовників викрито, а самі злочини попереджено, повідомляє ЗІК

Зараз ви читаєте новину «Дружина замовила кілера для чоловіка, з яким прожила 12 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути