субота, 14 грудня 2013 18:16

З провладного мітингу ходять в гості на Євромайдан
22

Фото: Фото: Андрій Жигайло

Міліція наглухо перекрила вулицю Хрещатик, щоб не було зіткнень між двома великими мітингами, які тривають у столиці. Вулицю перегородили автобусами та перекрили рядами правоохоронців.

Попри заходи з одного мітингу на інший можна потрапити по бічних вуличках. Так "антимайданівців" міліція випускає з території мітингу на виході зі сторони вулиці Трьохсвятительської. Звідти по вулиці Костьольній можна спуститись до Майдану Незалежності, чим багато хто з учасників мітингу користується.

"Я ходила, заглядала на Євромайдан. Там якось все більш-менш організовано краще. Є їжа, охорона, але що саме цікаво - немає п'яних. При мені до середини не впустили чоловіка, від якого несло спиртним. І хоч він обв'язав себе європейською стрічкою все одно його вивели за межі. А ще у нас грає і співає російська музика, тут же тільки українська", - розповіла кореспонденту Gazeta.ua 45-річна сумчанка Лариса, яка поверталась з Євромайдану по вулиці Костельній.

На найближчій барикаді, що на розі Костьольної, підтвердили, що пропускають майже усіх хто хоче пройти, тільки відфільтровують підозрілих та нетверезих.

Щоб повернутись на Європейську площу, люди змушені йти до парку Володимирівська гірка, а там спускатися крутими сходами на Володимирівський узвіз. Звідти можна потрапити до сцени, що стоїть біля Українського дому. Ще один вхід діє по вулиці Грушевського.

Крім сотень міліціонерів, провладний мітинг охороняють юнаки міцної статури з білими пов'язками на правій руці. Чергують біля перекритого автобусами Хрещатика. З обох сторін автобусів збираються великі натовпи, щоб покричати та помахати один одному руками.

Зараз ви читаєте новину «З провладного мітингу ходять в гості на Євромайдан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути