субота, 14 грудня 2013 15:41

Спецтема: Євромайдан-2013

"Влада здає чужих, а чужі - це всі, хто не "сім'я" і не "донецькі" - Балога про відставку Попова

"Влада здає чужих, а чужі - це всі, хто не "сім'я" і не "донецькі" - Балога про відставку Попова

Влада почала здавати чужих. Так прокоментував на своїй сторінці у "Фейсбуці" Віктор Балога відставки очільника КМДА Олександра Попова та Володимира Сівковича з посади заступника секретаря РНБО України.

"Чужі зараз – це всі, хто не "сім'я" і не "донецькі". Це банальне скидання баласту – всіх, кого не шкода. За такого підходу "стрілочників" може бути багато: починаючи з тих, хто просив встановити "йолку", і закінчуючи людьми, які "просто виконували накази", - написав політик.

За його словами, питання зараз полягає в іншому: "причому тут різна політична дрібнота? При чому тут Попов, функція якого – вивозити сміття і прибирати сніг? Є конкретні виконавці: керівництво МВС, спецпідрозділів, і є керівництво держави, яке закрили очі на те, що били людей".

"Впевнений, ні українська громада, яку уособлюють євромайдани по всій Україні, ні опозиція, ні інтелігенція цю наживку не проковтнуть. Перелік вимог євромайдану,впевнений на сто відсотків, не зміниться від такої бутафорії влади", - резюмував Балога.

Нагадаємо, президент Віктор Янукович у суботу, 14 грудня, усунув Олександра Попова з посади голови Київської міськдержадміністрації, Володимира Сівковича з посади заступника секретаря РНБО України. Відповідні укази розміщені на офіційному сайті глави держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович звільнив Попова та Сівковича з посад

Обидва чиновники відсторонені за клопотанням Генеральної прокуратури України у зв'язку з підозрою у причетності їх до порушення конституційних прав громадян, які 30 листопада 2013 року знаходилися на Майдані Незалежності в Києві.

Зараз ви читаєте новину «"Влада здає чужих, а чужі - це всі, хто не "сім'я" і не "донецькі" - Балога про відставку Попова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

41

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути