субота, 14 грудня 2013 14:49

"Ганьба тим, хто орієнтується на Європу" - регіонал Олійник проговорився

"Ганьба тим, хто орієнтується на Європу" - регіонал Олійник проговорився
Фото: AlyonaMatuzko

Під час виступу на концерті "регіоналів", що проходить на Європейській площі на підтримку курсу президента Віктора Януковича, нардеп Володимир Олійник сказав, що у ЄС не варто рватись за будь-яку ціну.

"Ганьба тим, хто орієнтується на Європу",  - сказав нардеп. Потім він додав, що ганьба тим, хто орієнтується на європейські гроші.

Крім того "регіонал" засудив візити іноземних представників на Євромайдан, зокрема і екс-президента Грузії Михаїла Саакашвілі.

"Сьогодні вони поставлять на наших вулицях палатки, а завтра - свою владу. І ваші діти будуть голодувати, а їхні - жиріти на ваших кістках", - додав Олійник.

Раніше із цієї ж сцени депутат Вадим Колесніченко обізвав лідерів опозиції "триголовою мокрою куркою, яка тужилась, щоб перетворитись на дракона, але обгидилась і стоїть на майдані смердить".

Крім того, політик нагадав, що раніше те місце, де зараз розташований Майдан Незалежності, називалось Козяче болото, і від такого місця нібито ніякого добра чекати не варто.

Нагадаємо, за кілька днів до концерту "регіоналів", з усіх куточків України ЗМІ повідомляли, що отримують скарги від працівників бюджетної сфери про те, що їх примусово звозять до Києва. За повідомленнями преси, багатьох безробітних та безхатьків привезли до столиці за плату у 200 гривень.

 

Зараз ви читаєте новину «"Ганьба тим, хто орієнтується на Європу" - регіонал Олійник проговорився ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути