Ексклюзиви
четвер, 12 серпня 2010 13:21

З набережної Дніпра прибрали банк, який простояв лише добу

З набережної Дніпра прибрали банк, який простояв лише добу

З набережної Дніпра прибрали плавучий офіс, в якому мало розміститися відділення "Приватбанку".

11 серпня близько 20-ої вечора до дебаркадеру на місці колишнього відомого нічного клубу "River Palace" (який відшвартували наприкінці липня) прибули співробітники міліції і транспортної прокуратури. За декілька годин, близько 22-ї вечора плавзасіб відшвартували у невідомому напрямку. Плавучий офіс простояв на набережній Дніпра лише добу, прибуксували його тільки в ніч з 10 на 11 серпня. Відкриття відділення банку планувалося зробити за місяць.

"Це незаконне заволодіння чужим майном. Ніяких пояснень представники транспортної прокуратури не надали, – прокоментував ситуацію директор представництва "Приватбанку" у місті Києві Сергій Волков. – У нас є офіційні документи на його перебування, легітимний договір, на сьогодні дійсний. Були висунуті певні вимоги, які ми згідно договору повинні були виконати. І у випадку невиконання цей об"єкт був би примусовому порядку відбуксований. Йшлося про серйозні технологічні речі – треба встановити тумби, кріплення і т. д. Але згідно договору я маю термін на все це 1 місяць з моменту отримання техпаспорту. А техпаспорт зареєстрований 4 серпня цього року".

Представники транспортної прокуратури відмовилися спілкуватися з пресою.

8 липня ц. р. група представників правоохоронних органів демонтувала кріплення ресторану "Муракамі", що знаходиться на вул. Набережно-Хрещатицькій в Києві. Його відбуксирували до Рибальського острову.

29 липня Київська транспортна прокуратура разом із загоном "Беркут" відбуксирувала з Набережного шосе корабель, на якому знаходився нічний клуб "River Palace". Корабель пришвартували в районі міста Новоукраїнки Кіровоградської області.

У Київській транспортній прокуратурі заявляють, що до вересня на набережній в Києві не залишиться жодного розважального закладу і готелю, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «З набережної Дніпра прибрали банк, який простояв лише добу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути