вівторок, 27 травня 2008 16:58

З 1 червня залізничні квитки подорожчають на 5%

З 1 червня 2008 р. тарифи на перевезення пасажирів залізничним транспортом України на внутрішньому сполученні зростуть на 5%.

Відповідний наказ Міністерства транспорту та зв"язку України про затвердження "Тарифів на перевезення пасажирів, багажу та вантажобагажу залізничним транспортом на внутрішньому сполученні" (від 13 травня N533) розміщено на сайті Верховної Ради.

Наказ зареєстровано 19 травня в Мінюсті під N 430/15121.

Згідно з документом, наказ набуває чинності 1 червня. Таким чином, як і планувалося, тарифи на перевезення пасажирів залізницями України цього року підвищаться на 5% з 1 червня. Це стосується і плацкартних, і купейних вагонів, а також вагонів "люкс".

Затверджені тарифи є граничними. Міністерство транспорту та зв"язку України може встановлювати знижки на вартість квитка та плацкарту на окремі потяги, напрями, дні тижня та періоди року.

З 1 січня 2008 року тарифи на перевезення пасажирів, багажу та вантажобагажу залізничним транспортом на внутрішньому сполученні підвищилися на 8,7%. 2007 року ці тарифи підвищилися на 15% - по 5% з 1 березня, 1 травня і 1 липня, повідомляє ICTV.

Зараз ви читаєте новину «З 1 червня залізничні квитки подорожчають на 5%». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути