вівторок, 26 травня 2020 13:13

Випускнику Данилі Сироті на протезування кістки лівого стегна терміново потрібна допомога

16-річний Данило Сирота з Запоріжжя лікує рак лівої гомілкової кістки. Хлопець потребує операції по установці ендопротезу, яку робитимуть в Мюнхені. Її вартість становить 250 тис євро.

Автор: Оксана Сирота
  16-річний Данило Сирота потребує допомоги
16-річний Данило Сирота потребує допомоги

"Все почалося в Дані з 9 років. В нього нозі виявили пухлину. Її видалили разом з частиною кістки та метастазами. Двічі ставили протези. Бо перший не прижився та ще й занесли інфекцію. В нозі утворився фурункул. А потім в тому місці появилася дірка, що видно було протез. Ногу наші лікарі оперували тричі, але марно. Ми звернулися до лікарів клініки в Мюнхені. Вони видалили старий протез і встановили тимчасовий з ліками, щоб вбили інфекцію. І потім будуть ставити надійний протез. І Даня зможе вільно ходити. Операцію мали робити в квітні, але через карантин перенесли на червень. Нарощування кістки, протезування і заміна тимчасового протезу на постійний становить 250 тисяч євро. До 1 числа нам треба перерахувати 40 тисяч євро, щоб Даню поставили на чергу. А ми зібрали лише десяту частину. І то завдяки небайдужим людям. Бо для нашої сім'ї це не реальні гроші. Маємо ще меншу донечку Міру, яка народилася з вадою сечового міхура. Вона перенесла понад 13 операцій, в тому числі і видалення правої нирки. Тому звертаємося знову до людей, без їх допомоги не справимося", - розповідає Gazeta.ua мати Оксана Сирота.

Автор: Оксана Сирота
  16-річний Данило Сирота потребує допомоги
16-річний Данило Сирота потребує допомоги

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку: 5168 7422 0467 8910 або Монобанку: 5375 4141 1033 1690 (Сирота Оксана Олегівна).

Зараз ви читаєте новину «Випускнику Данилі Сироті на протезування кістки лівого стегна терміново потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути