субота, 06 листопада 2010 18:12

У Львові вже готуються до Миколая

У Львові вже готуються до Миколая

У Львові громадські та благочинні організації просять молодих людей ставати волонтерами на свято Миколая 19 грудня. Цього року у місті вдесяте буде проведена благочинна акція "Миколай про тебе не забуде!", яку організовують "Академія Української Молоді" разом з навчальними закладами.

Волонтери щороку розносять подарунки для дітей-сиріт, багатодітних та малозабезпечених сімей. Помічниками Святого Миколая стають близько 700 учнів та студентів. Минулого року подарунки отримали 4 тис. львівських дітей. За десять років акція стала всеукраїнською.

Тепер, окрім Львова, вона охопить Вишгород, Житомир, Каховку, Луцьк, Тернопіль. Тому "помічників Святого Миколая" треба ще більше.

Традиційно у грудні відбудуться майстер-класи для учнів шкіл та інтернатів – дітей вчитимуть робити святкові зимові костюми, подарунки, у місті планується благодійний рок-концерт.

"Гаслом нашої акції є безкорисливість. Ми ставимо собі за ціль обдаровувати тих дітей, до яких ніхто не приходить. Зібрати подарунки від людей, організацій, спонсорів не важко. А от занести їх в інтернати та порозвозити їх персонально до дітей організаційно важко зробити,"- зауважила координатор акції Олена Яремко.

Усіх бажаючих просять заповнити анкету волонтера на сайті.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Львові вже готуються до Миколая». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути