вівторок, 14 січня 2020 16:40

Вікторії Астаховій на лікування раку крові потрібна допомога

Вікторії Астаховій на лікування раку крові потрібна допомога
3-річна Вікторія перебуває в обласному онкодиспансері. Фото: Анна Астахова

3-річна Вікторія Астахова зі Сміли на Черкащині перебуває в обласному онкодиспансері. В дівчинки виявили рак крові. На лікування щодня в середньому йде 2,5 тис. грн.

"Все почалося, на перший погляд, зі звичайної простуди. В Віки був кашель і підвищена температура. В лікарні виявили запалення легень. Показники аналізів були не хороші і нас перевели в обласний онкодиспансер. Там підтвердився рак крові. Злоякісні клітини агресивно атакують увесь організм донечки. Віка почала приймати високодозну хімію. Але організм дав збій і зараз дитині лікують печінку. Ми вже тут третій тиждень. Нам роблять все необхідне. В день в середньому йде від 2 до 2,5 тисяч гривень. Буває, що треба й двічі скуплюватися. Але лікарі не виключають, що лікування треба буде продовжити за кордоном. Порадили, вже зараз підшукувати клініки. В Німеччині таке лікування коштує 200 тисяч доларів. Ми продовжуємо шукати інші варіанти. Надіємося, що лікування піде успішно і в Україні. Але препарати треба купляти імпортні. Курс лікування буде тривати не менше 9 місяців. Наші друзі розмістили інформацію про Віку в соцмеражах. Є потроху перерахування. Просимо в небайдужих людей допомогти врятувати нашу донечку", - розповіла Gazeta.ua Анна Астахова.

Реквізити для допомоги:

Карта Приватбанку: 5168 7573 5258 7176 (Астахова Анна Леонідівна).

Зараз ви читаєте новину «Вікторії Астаховій на лікування раку крові потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути