середа, 20 лютого 2008 15:19

Вибух замінованої "Катюші" забрав життя 15 іракських поліцейських

П"ятнадцять чоловік загинули, 27 отримали поранення в Багдаді в результаті вибуху замінованого автомобіля. За даними поліції, начинена вибухівкою вантажівка злетіла на повітря у момент перевірки його представниками сил безпеки Іраку на південному сході столиці.

Як повідомили в зв"язку з цим в МВС країни, протягом дня силові структури переслідували вантажівку, з якої раніше з мінометів і установкою залпового вогню типу "Катюша" була обстріляна американська військова база.

Пізніше вони знайшли автомобіль покинутим, озброєні люди, що знаходилися в ньому, сховалися. Коли поліцейські приступили до його огляду, стався вибух.

В понеділок увечері на південному заході Багдада була обстріляна американська військова база Victory. Загинули п"ятеро іракців, 14 отримали поранення, зокрема двоє американських військовослужбовців.

Силам безпеки Іраку і військовослужбовцям багатонаціональних сил вдалося швидко оточити місце запуску ракет і заарештувати шістьох бойовиків, захопивши ракетну установку, передає ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «Вибух замінованої "Катюші" забрав життя 15 іракських поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути