субота, 07 червня 2008 17:51

В Севастополі розпочався Міжнародний фестиваль "Зоряний берег дитинства"

В Севастополі в Міжнародному центрі відпочинку молоді "Зоряний берег" розпочався перший Міжнародний дитячий фестиваль "Зоряний берег дитинства".

Як повідомили в Міжнародному центрі відпочинку молоді "Зоряний берег", головне завдання фестивалю, в якому беруть участь десятки творчих колективів і виконавців, - це пошук молодих талантів і підтримка їхнього виходу на "велику" сцену.

В рамках дитячого фестивалю відбудеться конкурс оригінальної пісні і хореографії "Зоряний шанс", який пройде за підтримки Міністра культури і туризму України Василя Вовкуна і Севастопольської міської державної адміністрації. У нім зможуть взяти участь діти від 7 до 18 років в різних вікових категоріях.

Нагородження учасників відбудеться в різних вікових категоріях: молодшій, середній і старшій. Гран-прі і приз глядацьких симпатій будуть присуджені в двох номінаціях: оригінальна пісня і хореографія.

Урочисте відкриття фестивалю "Зоряний берег дитинства", на який окрім українських колективів запрошені молоді таланти з інших країн СНД, почалося з підняття прапорів - державного прапора України, музичного телевізійного каналу О-ТВ, який висвітлює фестиваль і прапора фестивалю "Зоряний берег дитинства", а також виконання гімну "Зоряний берег дитинства". Після чого відбудеться гала-концерт.

Фестиваль, який продовжиться до 14 червня, буде присвячений 225-літтю заснування Севастополя і надалі стане щорічним, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «В Севастополі розпочався Міжнародний фестиваль "Зоряний берег дитинства"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути