четвер, 16 березня 2017 14:49

У Музеї новин влаштують сімейний вікенд
5

У Музеї новин влаштують сімейний вікенд
Фото: надане Музеєм новин
У Музеї новин влаштують сімейний вікенд
У Музеї новин влаштують сімейний вікенд
У Музеї новин влаштують сімейний вікенд
У Музеї новин влаштують сімейний вікенд

18-19 березня у Музеї новин проведуть сімейний вікенд. Діти зможуть приміряти костюми космонавта та воєнного оператора, а дорослі знову відчути себе свідками найбільш пам'ятних днів за останні 26 років.

Цими вихідними у Музеї новин діти та дорослі поринуть у світ телевиробництва та зрозуміють, як створюються новини. Школярі відчують себе журналістами ТСН у відтвореній студії та приміряють костюм космонавта або воєнного оператора у віртуальній примірочній. Також маленькі гості дізнаються історію України у цікавий та інтерактивний спосіб, коли ілюстрацією до значущих новин є артефакти того часу. А батьки, бабусі та дідусі згадають, що пережила Україна на шляху до здобуття незалежності, і знову відчують себе свідками найбільш пам'ятних днів за останні 26 років.

"У Музеї новин дуже цікаво, і є чим зайнятися протягом цілого дня. Наче поринаєш в інший світ. Можна роздивитися багато цікавих історичних речей, приміряти окуляри віртуальної реальності, сфотографуватися з відомими телеведучими, яких щодня ми бачимо тільки по телевізору", - поділилася враженнями 12-річна відвідувачка Аня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Статуетка Джамали з Євробачення і чемпіонський пояс Кличка - відкрили Музей новин

Організатори виставки проведуть конкурс на найоригінальніше сімейне фото. Фотозвіти з враженнями від експозиції треба виставити у соціальну мережу Instagram з хештегом #музейновин.

Імена переможців, які отримають сувеніри від ТСН, будуть оголошені на сторінці Музею у Facebook.

Музеї і театри відвідують лише 2,5% українців. Такі результати оприлюднив центр "Соціс". На думку експертів, однією з причин непопулярності виставкових просторів є стереотип про нудні та нецікаві експозиції. Більшість досі думає, що в сучасних музеях не можна нічого чіпати руками і розмовляти, натомість уважно слухати екскурсовода. У Європі цей стереотип успішно долають. Наприклад, лондонську галерею "Тейт" у середньому відвідують 7,2 млн людей щороку, а Дрезденську галерею — 3 млн осіб.

Зараз ви читаєте новину «У Музеї новин влаштують сімейний вікенд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути