пʼятниця, 17 жовтня 2008 14:14

У Києві горів торговий комплекс

У Деснянському районі Києва на території одноповерхового торгового комплексу ТОВ "Альтаїр" сталася пожежа, в результаті якої згоріло 300 кв. метрів торгової площі.

Як повідомили в прес-службі Головного управління МНС в м. Києві, спалах стався вчора близько 23:00. Охоронець, який помітив пожежу, спочатку намагався ліквідовувати його сам, але потім зрозумів, що це йому не вдасться.

На момент прибуття пожежників горіли вже 250 квадратних метрів торгових павільйонів. "Оскільки вогонь був посередині торгового комплексу, він швидко розповсюджувався відразу в двох напрямах по торгових рядах. Рятувальники, розділившись на декілька груп, з різних сторін гасили вогонь", - відзначили в МНС.

Зупинити розповсюдження полум"я вдалося тільки о 00:53 хвилин. Повністю ліквідовувати пожежу вдалося сьогодні вночі близько 1:06.

Унаслідок пожежі згорів і пошкоджений промисловий товар, утеплювач, закопчені стіни і стеля магазинів на площі 300 кв.м. При цьому пожежникам вдалося врятувати велику кількість товару і торгові ряди на площі 700 кв.м. Причина пожежі і розмір збитку з"ясовується, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «У Києві горів торговий комплекс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути