вівторок, 24 червня 2008 17:53

В Ізраїлі під час вильоту Саркозі застрелився військовий

У ізраїльському аеропорту Бен-гуріон у вівторок, 24 червня, під час вильоту президента Франції Ніколя Саркозі застрелився ізраїльський військовослужбовець, повідомляє Reuters. Більше ніхто не постраждав.

За інформацією агентства, Ніколя Саркозі і Карла Бруні сідали в літак, коли пролунав постріл. Президент Франції з дружиною не постраждали і незабаром благополучно покинули Ізраїль. Присутні на прощальній церемонії прем"єр-міністр Ізраїлю Ехуд Ольмерт і президент Шимон Перес також не постраждали.

За словами медиків, ізраїльтянин зробив спробу самогубства, проте за іншими даними, він знепритомнів від жари і випадково натиснув на курок. Ім"я військового і його стан поки не повідомляється.

Ізраїльтянин знаходився на відстані від 100 до 200 метрів від літака, на якому повинен був вилетіти президент Франції. Дві жінки-військовослужбовці, які знаходилися недалеко від нього, втратили свідомість. У даний час їм надається медична допомога, повідомляє Лента.Ру.

Зараз ви читаєте новину «В Ізраїлі під час вильоту Саркозі застрелився військовий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути