вівторок, 25 листопада 2008 10:03

В Івано-Франківську затримали водія, який стріляв за кермом

В Івано-Франківську затримали водія, який застосував зброю для залякування водія іншої машини.

Як повідомила співробітник Центру зв"язків з громадськістю УМВС в Івано-Франківській області Ольга Коваленко, в Івано-Франківський міськвідділі міліції надійшло повідомлення про постріли з авто, які рухалися по кільцевій дорозі по вулиці Степана Бандери міста Івано-Франківська.

Співробітники Державтоінспекції отримали орієнтування про розшук іномарки, в якій знаходиться правопорушник. Вже через деякий час в Тисменицькому районі наряд міліції затримав автомобіль, в якому знаходився 21-річний житель райцентру.

Правоохоронці з"ясували, що молодий чоловік, маючи при собі пістолет, здійснив постріл вгору для залякування водія іншої автомашини, яка рухалася в тому ж напрямку.

Затриманий пояснив, що конфліктна ситуація виникла після того, як водій не дав переваги в русі, а також постійно сигналив та "підрізав" машину. Отже, не знайшовши кращих аргументів, житель Тисмениці, крім того, ще й напідпитку, застосував ПГШ.

Правда, не мав на це жодного права, оскільки у нього відсутній дозвіл на носіння зброї травматичної дії. Тепер вирішується питання про притягнення правопорушника до відповідальності, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «В Івано-Франківську затримали водія, який стріляв за кермом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути