четвер, 06 травня 2010 09:53

Ураган у Китаї забрав життя 23 людей

Ураган у Китаї забрав життя 23 людей
Південно-західним Китаєм пронісся могутній ураган. За уточненими даними китайської влади, у результаті руйнувань, завданих ураганом в околицях густонаселеного мегаполісу Чунцин, 23 людини загинули, ще 161 отримали поранення.

Раніше китайські ЗМІ повідомили про те, що сильний дванадцятибальний вітер зруйнував велику кількість будинків у передмісті Чунціна, населення якого становить понад 30 мільйонів людей. У районі стихійного лиха пошкоджено дороги та мости, спостерігаються перебої в електропостачанні.

Ураган, що супроводжується градом, почався у низці повітів міста Чунцин в ніч на четвер. Швидкість вітру перевищувала 30 метрів за секунду. Його пориви спричинили руйнування будинків, обрив ліній електропередач, порушення дорожнього сполучення в регіоні.

Ураган супроводжувався проливними дощами та градом. Представник місцевої влади відзначив, що подібні стихійні лиха ніколи раніше в цьому районі не відбувалися.

Зараз влада регіону підраховує економічний збиток, завданий стихією.

РИА Новости
Зараз ви читаєте новину «Ураган у Китаї забрав життя 23 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути